​Ekspertët perëndimorë të shqetësuar nga tensionet në veri të Kosovës dhe roli i Rusisë në rajon

Pezullimi i përkohshëm për një periudhë 30 ditore nga Qeveria e Kosovës i masës së reciprocitetit me Serbinë mund të…

Opozita e shqetësuar me situatën pandemike, dyshime se po fshihen vaksinat me afat të skaduar

Në Komisionin për Shëndetësi po diskutohet për situatën me pandeminë, pas rritjes së numrit të rasteve të infektuar me variantin…