1197 raste të reja me Covid 19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë shënuar edhe 1197 raste të reja…

COVID, afër 8 mijë raste aktive dhe një i vdekur

Aktualisht janë 7 mijë e 988 raste aktive me COVID-19. Të dhënat e fundit treguan për 618 raste te reja,…

​Mbi 9800 raste aktive me COVID-19

Aktualisht janë 9 mijë e 820 raste aktive me COVID-19. Të dhënat e fundit treguan për 1 mijë e 187…

​9240 raste aktive me COVID-19

Aktualisht janë 9 mijë e 240 raste aktive me COVID-19. Të dhënat e fundit treguan për 582 raste te reja…

​9300 raste aktive me COVID-19

Aktualisht janë 9 mijë e 300 raste aktive me COVID-19. Të dhënat e fundit treguan për 978 raste te reja,…

​Mbi 8 mijë raste aktive me COVID-19

Aktualisht janë 8 mijë e 35 raste aktive me COVID-19. Të dhënat e fundit treguan për 1 mijë e 793…

​3263 raste aktive me COVID

Aktualisht janë 3 mijë e 263 raste aktive me COVID-19. Të dhënat e fundit treguan për 871 raste te reja,…

​871 raste të reja me COVID-19

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 871 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, dhe nuk ka pasur ndonjë të…

​2184 raste aktive me COVID

Aktualisht janë 2 mijë e 184 raste aktive me COVID-19. Në 24-orëshin e fundit 763 qytetarë kanë rezultuar pozitivë me…

​2184 raste aktive me COVID

Në 24-orëshin e fundit 175 qytetarë kanë rezultuar pozitivë me COVID-19 në Kosovë, ndërsa dy persona kanë vdekur nga koronavirusi.…