Të akuzuarit për vrasjen e OIiver Ivanoviqit deklarohen të pafajshëm

Në Gjykatën Themelore në Prishtine në departamentin e krimeve të rënda ka nisur seanca për vazhdimin e shqyrtimit gjyqësor në…

Përfundon seanca gjyqësore, Liburn Aliu dhe të akuzuarit tjerë deklarohen të pafajshëm

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës ka përfunduar seanca e shqyrtimit fillestar në rastin e  ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe…

Të akuzuarit për hedhje të gazit në Kuvend: E mbrojtëm territorin e Kosovës

Para Gjykatës Themelore në Prishtinë sot u paraqiten katër të akuzuarit për futjen e bombolave të gazit në hapësirat e…

​Çeku për rastin “Veteranët”: Vendim i pritur, doli e vërteta që jam i pafajshëm

Të gjithë të akuzuarit në rastin “Veteranët” sot janë shpallur të pafajshëm. Në mesin e të akuzuarve ishte edhe ish-komandanti…

Të akuzuarit në rastin “Veteranët” shpallen të pafajshëm

Të gjithë të akuzuarit në rastin “Veteranët” janë shpallur të pafajshëm. Të akuzuarit janë liruar nga aktakuza në procesin gjyqësor…