Qeveria me 2 484.6 milionë euro të hyra dhe 2 376.4 milionë euro shpenzime

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) publikon llogaritë qeveritare për periudhën 2015-2021, ku bëhet e ditur se gjithsej të hyrat…

Profesori Aliu kritikon ZRRE-në për formulën e përcaktimit të të hyrave të lejuara për KEDS dhe KESCO

Në diskutimin mbi mënyrën e përcaktimit të të hyrave të lejuara nga operatoret e rregulluar në sektorin e energjisë elektrike,…

Llugaliu: Dogana e Kosovës ka pasur 1.37 miliard euro të hyra gjatë vitit të kaluar

Të hyrat gjatë vitit të kaluar në Doganën e Kosovës kanë qenë 320 milionë euro më shumë se vitin paraprak.…

​Publikohet raporti “Sfidat e komunave në menaxhimin e investimeve, shpenzimeve, të hyrave dhe pronave”

Instituti GAP ka publikuar raportin “Sfidat e komunave në menaxhimin e investimeve, shpenzimeve, të hyrave dhe pronave”, përmes së cilët…

VV arsyeton rishikimin e buxhetit: Do të rriten të hyrat dhe zvogëlohet borxhi publik

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Armend Muja ka deklaruar se me anë të rishikimit të buxhetit do të rriten të hyrat…

ATK tejkaloi planin e të hyrave në gjysmën e parë të vitit për 18%

Administrata Tatimore e Kosovës raportoi rekord të hyrash për gjysmën e parë të këtij viti, duke tejkaluar planin për 18…