​Nagavci kërkon implementimin e doracakut për mësimdhënës me aktivitete mbi të drejtat e fëmijëve

Minstrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), Arbërie Nagavci deklaroi sot se mbrojtja dhe promovimi i të drejtave të…

Institucionet diskutojnë për mbrojtjen dhe të drejtat e fëmijëve

Aktet nënligjore të parapara në ligjin për mbrojtjen e fëmijës janë në proces të hartimit dhe harmonizimit në mes të…