ASK-ja zbaton 9 të gjetura të Auditorit, kryeshefi kërkon ndihmën e shtetit për sigurinë e të dhënave

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike ka shqyrtuar raportin e auditimit të performances të teknologjisë së informacionit në Agjencinë e…

Koreja e Veriut vjedh të dhënat e shkencëtarëve të huaj për të krijuar vaksinën antiCOVID-19

Koreja e Veriut ka filluar të zhvillojë vaksinën kundër koronavirusit duke përdorur të dhënat e ‘hakuara’ nga shkencëtarët e huaj.…

VV: Çfarë po fsheh MSH për laboratorët e licencuar për kryerjen e testeve serologjike

Dy javë më parë deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje kanë kërkuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Agjencia për Regjistrimin e Bizneseve…