Ministri Aliu uron deputeten e PDK-së të bëhet ministre

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturor, Liburn Aliu ia ka ngatërruar pozitën deputetes së PDK-së, Floretë Zejnullahu. Duke iu…