Zgjatet afati për deklarimin dhe pagesën e tatimeve, si dhe deklarimin e Pasqyrave Financiare

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka njoftuar se është zgjatur afati për deklarimin dhe pagesën e tatimeve dhe deklarimin e…

S’ka vendim tjetër për shtyrje, sot afati i fundit për bizneset që të paguajnë tatimet

Bizneset në vend sot kanë afatin e fundit për deklarim dhe pagim të tatimeve për tremujorin e dytë (TM2) të…

Ministria e Financave vendos për shtyrjen e deklarimeve tatimore deri më 15 maj

Ministri në detyrë i Financave, Besnik Bislimi, ka marrë vendim për shtyrjen e të gjitha deklarimeve tatimore të bizneseve, nga…