Filloi pjesa e dytë e takimit trepalësh në Ohër

Filloi pjesa e dytë e takimit në Ohër, ndërmjet kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, presidentit serb, Aleksandar Vuçiq me përfaqësuesit…

Takimi Kurti-Vuçiq, qindra media po qëndrojnë në Ohër (Foto-Video)

Qinda gazetarë nga Kosova, vendet e rajonit, si dhe  vendet e ndryshme botoërore po qëndrojnë në Ohër, aty ku edhe…

Nis takimi trepalësh në Ohër

Ka nisur takimi trepalësh në Ohër, ndërmjet kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, presidentit serb, Aleksandar Vuçiq me përfaqësuesit e Bashkimit…

BE: Takimet në Ohër do të fillojnë nga ora 10:00

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq do të mbajnë takimin e radhës në kuadër të…