Rrëmben 1-vjeçaren dhe e dërgoi në shpellë “Flijim për shpirtrat”

Familja e një vajze të vogël një vjeçare në Tajlandë, përjetoi momente tmerri kur fëmija u zhduk papritur. Por fatmirësisht,…
error: