​Ministri Murati: Përmes rishikimit të buxhetit synojmë mposhtjen e pandemisë

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, tha se përmes rishikimit të buxhetit si qeveri synojnë mposhtjen e pandemisë,…

Ministrja Hajdari: Synojë luftimin e korrupsionit në sektorët e duhanit, naftës dhe metrologjisë

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), Rozeta Hajdari ka paralajmëruar se ka për synim luftimin e korrupsionit në sektorët…

Kosova dhe Ballkani Perëndimor synohet të jenë destinacion për investime të huaja në dhjetë vitet e ardhshme

Kosova dhe Ballkani Perëndimor synohet të jenë destinacion për investime të huaja në dhjetë vitet e ardhshme. Kështu është thënë…
error: