MBPZhR: Kriteret për subvencione janë të bazuara në ligj

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka reaguar pas protestës së fermerëve, duke thënë se respekton të drejtën për…

​Ahmeti premton mbështetje të vazhdueshme për të rinjtë

Kryetari i komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti është shprehur i gatshëm për t’i mbështetur në forma të ndryshme të rinjtë…
error: