16 aftësi rekrutimi që duhet t’i kenë të gjithë rekrutuesit ambiciozë

Edhe rekrutuesit ndahen në dy gupe. Çfarë e bën një rekrutues të mirë? Cilat aftësi i posedon një rekruter, anëtar…

​Përparësitë dhe mangësitë e përdorimit të rrjeteve sociale në rekrutim

Me rritjen e numrit të rrjeteve sociale është rritur edhe prezenca e personave që i përdorin këto rrjete. Sot është…

​Çfarë të përfshini në CV nëse nuk keni përvojë pune?

Gjetja e një pune, nganjëherë edhe çfarëdo, mund të jetë e vështirë, por është akoma më e vështirë kur nuk…

8 këshilla se si të arrini një ekuilibër të shëndetshëm punë-jetë

Kur zgjidhni një karrierë, është e rëndësishme të merrni parasysh orarin, vendndodhjen e punës dhe pagën që dëshironi të keni…

​13 mënyra për ta filluar një bisedë profesionale

Pavarësisht nëse jeni duke marrë një pozitë të re, ose po kontaktoni më një klient, aftësia për ta filluar një…

5 arsye për dhe kundër përdorimit të rrjeteve sociale ne vendet e punës

Rrjetet sociale sot janë bërë pjesë të pandashme të jetëve tona. Pa to, zor se mund ta imagjinojmë jetën, sepse…

​Si t’i thoni shefit që të mos i kryej më detyrat tuaja?

Disa punonjës ankohen që shefi i tyre po i kryen detyrat e tyre, në vend që t’u tregojë atyre se…

​SWOT analiza personale mund t’ju ndihmojë në karrierën tuaj

SWOT analizën që e përdorin bizneset, mund ta përdorni edhe ju për veten. Kjo sidomos nëse ndiheni që keni ngecur…

​9 gabime në punë që duhet t’i shmangni në vitin 2022

Viti i ri na bën që të reflektojmë, na bën që të krijojmë një listë me gjërat që do t’i…

​10 aftësitë më të kërkuara për vitin 2022

Sot është shtuar frika që kompanitë mund ta humbasin aftësinë garuese në treg në të ardhmen. Transformimi dixhital është duke…