Si të merrni një ofertë pas çdo interviste pune?

Për shumë njerëz, intervistat e punës janë përvoja stresuese dhe nga frika se nuk do ta kenë paraqitjen e duhur…

5 mënyra për të marrë më shumë përgjegjësi në punë

Pavarësisht nëse jeni duke e bërë punën tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme, gjithmonë ka më shumë mundësi…

Si ta transformoni rutinën tuaj pas punës?

Çka bëni zakonisht pas punës? Ndoshta jeni person që ka një orar të plotë shoqëror, ose e vizitoni palestrën për…

Si ta përpiloni planin për zhvillim personal?

Për të qenë me të vërtetë të suksesshëm në karrierën ose pozicionin tuaj duhet të jeni të qartë se cilat…

Këshilla rreth intervistave të punës nga profesionistë kosovarë

Pavarësisht nëse jeni prej atyre njerëzve që keni marrë pjesë në shumë intervista për punë ose jo, prapë se prapë,…

Roli i burimeve njerëzore në vendin e punës

Kultura e kompanisë është besimi, qëndrimet, vlerat dhe sjelljet që karakterizojnë mënyrën se si bashkëveprojnë punonjësit e kompanisë me njëri-tjetrin.…

5 gjëra që liderët mund t’i bëjnë për ta promovuar transparencën në punë

Transparenca në vendin e punës është një prej faktorëve që çon drejt suksesit të një kompanie. Transparenca në punë krijon…

Si t’i përmirësoni aftësitë e menaxhimit të kohës?

Menaxhimi i kohës është një luftë për shumë njerëz këto ditë. Ne kemi kaq shumë për të bërë si në…

6 mënyra për të ndërmarrë më shumë iniciativa në punë

Iniciativat janë shumë të rëndësishme në një vend pune. Pikërisht kjo është njëra prej cilësive që e bën një punëtor…

Përfitimet që mund të keni nga ndërrimi i punëve

Ndërrimi i punës mund të sjellë përfitime në karrierën tuaj, veçanërisht kur zgjidhni një lloj kompanie, industri, projekte ose organizatë…