Përfito nga çmimi i hershëm i shitjes së biletave

Është hapur zyrtarisht procesi i shitjes së biletave për Konventën e IV-të: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT. Konventa do të mbahet…

Pse është i rëndësishëm suksesi yt në jetë?

Konventa “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT” 2021 tashmë është bërë pjesë e pa ndarë e atyre që e duan Suksesin dhe…

​7 punë për njerëzit që u pëlqen të japin urdhra

Në një botë që është përplot me dhënie dhe marrje, disa njerëz natyrshëm preferojnë që të japin urdhra, madje nganjëherë…

5 hapa të menaxherëve që e parandalojnë “shuarjen” e punonjësve të tyre

Rraskapitja e punonjësve ndodhë çdo ditë, kjo lodhje e tyre mund të çojë në humbjen e kontribuuesve të vlefshëm të…

Kur një udhëheqës shkakton probleme filloni duke pyetur pse e bën këtë

Udhëheqësit janë ata të cilët duhet të kujdesen me mënyrën sesi sillen me punonjësit dhe klientët, por për disa kjo…

​A po punon me kolegë që krijojnë konflikte pa pasur nevojë?

A keni dëgjuar që ka edhe konflikte të mira? Këto konflikte janë të llojit që janë të shëndetshme, sepse na…

Si të përballeni me menaxherët xhelozë?

Të krahasuarit me të tjerët është diçka që nuk i ndahet jetës së njerëzve. Që nga fëmijëria e deri në…

Të qëndrosh derisa të pushohesh nga puna apo të japësh dorëheqje?

Nëse po shqetësoheni për të ardhmen tuaj, sepse marrëdhëniet tuaja në punë janë prishur për shkak të çështjeve të përformancës,…

​Piramida e Aftësive të Menaxhimit iu ndihmon të bëheni menaxherë të suksesshëm

Zhvillimi si menaxher/e kërkon angazhim të vazhdueshëm, për t’i zotëruar aftësitë dhe sjelljet e reja që u duhen atyre në këtë…

​Nuk ke vetëbesim? Ja disa mënyra për t’u dukur të tillë

Shumë persona e zotërojnë artin e të dukurit me vetëbesim, por a janë ata me të vërtetë të tillë, apo…
error: