Dhjetë fakte interesante për suedezët

Cilësia e jetës në Suedi është e ndryshme sesa në pjesët e tjera të botës, dhe fakti që ata filluan…

Rënia më e madhe e GDP-së së Suedisë që nga viti 1980

Prodhimi i brendshëm bruto (GDP) i Suedisë ra në tremujorin e dytë të vitit 2020 me 8.6 për qind në…

Suedezët do të punojnë nga shtëpia deri në fund të vitit për shkak të COVID-19

Suedia, e cila ka zbatuar një strategji më pak të rreptë antiCOVID-19, bëri sot thirrje që të punohet nga shtëpia…

A ka funksionuar strategjia e Suedisë kundër COVID-19?

Suedia pati një qasje krejt të ndryshme nga fqinjët e saj në mënyrën që ndoqi për të frenuar përhapjen e…

Suedia heq kufizimet e udhëtimit për 10 vendet evropiane më 30 qershor

Suedia është duke shfuqizuar një rekomandim për të mos udhëtuar në dhjetë vende evropiane, përveç nëse është e nevojshme, përfshirë…

Suedia pranon gabimin për qasjen ndaj koronavirusit: Shumë njerëz vdiqën

Epidemiologu kryesor në Suedi, Anders Tegnel, i cili është prapa strategjisë së vendit për të mos u mbyllur për shkak…

Në Suedi, mbi 4.000 viktima nga Covid-19

Suedia, e cila ka luftuar me një qasje më të butë ndaj pandemisë koronavirus sesa vendet e tjera, njoftoi sot…

Suedia regjistron një nga tërmetet e saj më të fortë ndonjëherë

Suedia ka regjistruar një nga tërmetet e saj më të mëdhenj ndonjëherë, pasi një dridhje me fuqi 4,1 ballë goditi…

Suedia zgjat mbylljen e kufijve deri më 15 qershor

Suedia do të zgjasë ndalimin e udhëtimeve ndërkombëtare brenda vendit për qytetarët jo rezidentë të BE-së edhe për 30 ditë…

Mbi 3000 të infektuar me koronavirus kanë vdekur në Suedi

Epidemiologët në Suedi thonë se qasja e tyre ndaj virusit pandemik koronar pa kufizime është e suksesshme. CNN deklaron se…
error: