Murati: Kemi hapësirat e nevojshme buxhetore për subvencionimin e 75 milionë euro për energjinë

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka deklaruar se Qeveria ka hapësirat e nevojshme buxhetore për subvencionimin e…

Qeveria planifikon 75 milionë euro për subvencionim të energjisë për qytetarët dhe bizneset

Ministria e Ekonomisë ka njoftuar se janë planifikuar 75 milionë euro për subvencionim të energjisë për qytetarët dhe bizneset duke…

VV del me sqarim lidhur me subvencionimin e energjisë elektrike për familjet në nevojë

Në kuadër të masave mbështetëse për qytetarët Qeveria e Kosovës do të subvencionojë në pjesë të faturës së rrymës elektrike…

VV del me sqarim lidhur me subvencionimin e energjisë elektrike për familjet në nevojë

Në kuadër të masave mbështetëse për qytetarët Qeveria e Kosovës do të subvencionojë në pjesë të faturës së rrymës elektrike…

​ATK i’u bënë thirrje bizneseve që të aplikojnë për subvencionim të pagës së punëtorëve dhe qirasë

ATK i’u bënë thirrje bizneseve që të aplikojnë për subvencionim të pagës së punëtorëve dhe qirasë Administrata Tatimore e Kosovës…