​Rukiqi pas takimit me Muratin: Do të subvencionohen 50 % e pagave të punëtorëve dhe qerave

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati ka takuar të enjten, kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqin.…

Kurtishaj: Jemi mashtruar nga Qeveria në detyrë për subvencionimin e transportuesve

Shoqata e transportit rrugor të udhëtarëve po mban mbledhjen e saj për të diskutuar për moszbatimin e Marrëveshjes së Bashkëpunimit…