​Shtyhet afati për aplikim për subvencione

Afati për aplikim për pagesa direkte-subvencione për vitin 2021. Ministria e Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka marrë vendim që…

Zgjatet deri më 5 tetor afati për aplikim për subvencione

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka bërë të ditur se afati për aplikim për pagesa direkte – subvencione…

10 milionë euro për subvencionimin e likuiditetit për kredi familjare

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për ndarjen e 10 milionë  euro për subvencionimin  e likuiditetit për kredi familjare. Ministri…

​Hapet periudha e aplikimit për subvencione për bujqit

Ministra e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur sot periudhën e aplikimit për pagesa direkte/subvencione për disa kultura dhe…

Ministri i Bujqësisë ofron mbështetje për vreshtari dhe verari: Do të ketë subvencione

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci sot ka zhvilluar një vizitë në Departamentin e Vreshtarisë dhe Verëtarisë…

​Qeveria merr një sërë vendimesh, miratohet edhe ndarja e mjeteve buxhetore për subvencion të policave kufitare

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e sotme ka marrë një sërë vendimesh.  Kabineti qeveritar, i udhëhequr nga kryeministri, Albin Kurti…

​GAP: Për të gjitha kulturat bujqësore janë rritur subvencionet, por jo prodhimi

Përkundër rritjes së granteve dhe subvencioneve në dhjetë vjetët e fundit për të gjitha kulturat bujqësore, nuk është rritur prodhimi…

Haxhiu për arrestimet në AZhB: Abuzuesit herët apo vonë do të dalin para drejtësisë

Për aksionin e Policisë në Agjencinë e Zhvillimit e Bujqësisë (AZhB) ku janë arrestuar shtatë persona, ministrja e Drejtësisë, Albulena…

​Ministria e Bujqësisë i reagon “Vreshtarit”: S’ka asnjë vendim për ulje ose ngritje të subvencioneve për vreshtari

Ministria e Bujqësisë ka reaguar ndaj Shoqatës së Vreshtarëve “Vreshtari” me seli në Rahovec të cilët gjatë ditës kanë thënë…

Nis ekzekutimi i pagesave të subvencioneve të këstit të dytë

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZh) ka filluar ekzekutimin e pagesave të subvencioneve (kësti i dytë) për fermerët…