KQZ certifikon 48 subjekte politike dhe dy të tjera jo

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me procesin e certifikimit të subjekteve politike dhe kandidatë të tyre për pjesëmarrje në…

Mblidhet KQZ-ja

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) do të mbajë sot mbledhjen e radhës. Në rend dite do të jetë shqyrtimi dhe…

​Kërkohet t’iu garantohet të gjitha subjekteve politike lëvizja e lirë në gjithë Kosovën për të bërë fushatë

Koalicioni i OJQ-ve “Demokracia në Veprim” (DnV), po kërkon t’iu garantohet gjitha subjekteve politike lëvizja e lirë në gjithë territorin…

PZAP sot vendos për ankesat e subjekteve politike që nuk u certifikuan nga KQZ

Sot do të merret vendimi lidhur me ankesat e subjekteve politike të cilat nuk u certifikuan nga Komisioni Qendror Zgjedhor…

Përgatitjet për zgjedhje, subjektet politike ftohen të respektojnë masat antiCOVID

Policia e Kosovës, në kuadër të përgjegjësive institucionale dhe ligjore, do të ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme me qëllim…

Gashi: Ndryshimet në ligj detyrojnë partitë të gjejnë rrugë informale të financimit

Partia Demokratike e Kosovës konsideron se ndryshimet e kërkuara në Ligjin për financimin e subjekteve politike janë në kundërshtim me…

Selmanaj kërkoi mbështetje për ndryshimet në Ligjin për financimin e subjekteve politike

Zëvendëskryeministri Driton Selmanaj kërkoi mbështetjen e deputetëve për Projektligjin për ndryshim-plotësim të Ligjit për financimin e subjekteve politike. Ky projektligj…