Parandaloni sulmin në zemër, sigurohuni që të shmangni këto 4 gjëra

Studimet e shumta shkencore të deritanishme kanë treguar se gjatë festave të Vitit të Ri dhe Krishtlindjes është vërejtur një…

Hudhra mund të jetë shumë e rrezikshme – nëse keni ndonjë nga këto 6 probleme

Sipas studimeve të shumta, konsumimi aktiv i hudhrës relakson enët e gjakut dhe ul presionin e gjakut. Ajo forcon sistemin…

Lansohet projekti për studimet gjurmuese, siguron të dhëna për lidhjen e studimeve me tregun e punës

Është lansuar sot projekti për studimet gjurmuese, përmes të cilit po synohet që të sigurohet një studim gjithëpërfshirës duke vlerësuar…

Protestojnë sërish kandidatët e pranuar për studime të doktoratës

Për të tretën herë para rektoratit të Universitetit të Prishtinës kanë protestuar kandidatët e pranuar për studime të doktoratës në…
error: