Kurti bashkëbisedoi me studentët nga Universiteti i Vjenës dhe ai i Venedikut

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka bashkëbiseduar sot me studentët nga Universiteti i Vjenës dhe ai i Venedikut.…

​MAShTI mbështetje financiare për studentët në universitetet më prestigjioze

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka njoftuar se do të ndahen nga 7 mijë euro për…

Kosova e Shqipëria me marrëveshje për pranimin e studentëve të universitete

Maturantët nga Kosova e Shqipëria nga viti i ardhshëm akademik, mund të konkurrojnë në të dyja vendet me të njëjtat…

Studentët kërkojnë liberalizim të vizave dhe trajtim të barabartë nga BE-ja

Në Ditën e Evropës, përmes pankartave “Na trajtoni të barabartë” dhe “Na bëni pjesë të rinisë evropiane”, studentët shfaqën indinjatën…

​Hapet aplikimi për mbështetje prej 100 eurosh për studentë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton qytetarët se ka hapur formën e aplikimit për mbështetje për studentët e niveleve…

UBT shënoi 22 prillin, Ditën e Tokës

UBT përmes një forumi ka shënuar 22 prillin, Ditën e Tokës, me profesorë dhe studentë të programeve të ndryshme të…

Këtë muaj, pensionistët, punëtorët dhe studentët do të marrin nga 100 euro shtesë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka prezantuar sot masat e reja për mbështetjen e të gjithë pensionistëve, punëtorëve të sektorit…

Qeveria mbështet me nga 100 euro pensionistët, studentët, punëtorët në sektorin privat dhe publik

Kryeministri Albin Kurti ka prezantuar sot masat e reja për mbështetjen e të gjithë pensionistëve dhe punëtorëve të sektorit privat…

​Studentët ende nuk mund të ushqehen në mensë, QS: Kemi kërkuar që kjo masë të hiqet

Studentët që banojnë në Qendrën e Studentëve në Prishtinë ende janë të detyruar që ushqimin ta marrin në dhomë dhe të…

Në universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë vijojnë mësimin studentë nga të gjitha komunitetet

Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë ka pesë fakultete, duke përfshirë atë të Biznesit, Fakultetin e Turizmit dh Hotelerisë, Fakultetin Juridik,…