Suksesi i fëmijëve kosovarë në olimpiadën në Paris

Edhe këtë vitë u mbajt Olimpiada Ndërkombëtare STEM (Science Technology Engineering and Math), e cila ka bazën e saj në…

18 vjeçarja nga Prishtina pranohet në 2 universitete prestigjioze amerikane

Kjo që po e shihni është 18 vjeçarja nga Prishtina Era Thaqi. Era së fundmi është pranuar për studime në…

Programi STEMinists, Kurti: Mundësi e mirë për promovimin e barazisë gjinore

Është mbajtur sot (e hënë) konferenca e parë të programit STEMinists të organizuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe…