​Gazeta “Rilindja” kërkon njohjen e stazhit dhe 20 përqind për punëtorët

Drejtues të gazetës “Rilindja” kanë akuzuar Qeverinë Kurti për mos pagesën e 20% për punëtorët, derisa paralajmëruan padi ndaj kësaj…