SPSPK bënë thirrje që të rritet paga minimale

Sindikata e Punëtorëve në Sektorin Privat të Kosovës (SPSPK) kanë paralajmëruar se nëse nuk bëhet rritja e pagave për punëtorët…

​SPSPK: Më shumë se 200 mijë punëtorë brenda katër muajve kanë aplikuar për viza pune, shkak paga minimale

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat (SPSPK) po kërkon nga Qeveria e Kosovës që të përcaktojë pagën minimale jo më…

Opozita kërkon rritjen e pagës minimale, SPSPK: Të mos jetën nën 400 euro

Paga minimale vazhdon të mos ndryshojë në Kosovë. Premtimet e ekzekutivit për ngritje të pagës minimale në 250 euro nuk…

Kosova pa fond social, kërkesat për ngritjen e tij nuk marrin përgjigje

Kosova vazhdon të mos ketë fond social, fond i cili do t’i dilte në ndihmë personave të cilët pa dëshirën…

SPSPK: Qeveria po na diskriminon në pagat shtesë “Krejt dhe Shtrembët”

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës (SPSPK) ka kërkuar sot që të përfshihen në pagat shtesë edhe punonjësit…

​Azemi: Qeveria Kurti nuk po i realizon premtimet, punëtorët janë të zhgënjyer

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat, Jusuf Azemi ka thënë se si rezultat i mos implementimit të ligjeve…

Punëtorët e sigurimit dhe higjienikë do të marrin shtesë nga 100 euro

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe Ministria e Financave sot kanë arritur një marrëveshje për pagesa shtesë…

Punëtorët teknikë në spitalet e Kosovës nga sot në grevë

Rreth 2000 punëtorë teknikë në spitalet e Kosovës sot do të hyjnë në grevë, pas mos realizimit të kërkesave për…

SPSPK jep detaje për grevën e punëtorëve teknik dhe sigurimit fizik në spitale

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat te Kosovës mban konferencë për futjen në greve të të gjithë punëtorëve teknik dhe…

SPSPK shpreh shqetësim për mospagesën e punëtorëve nga Qeveria, mirëpret nismën për tërheqjen e trustit

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës shpreh shqetësimin e saj lidhur me mos pagesën e pakos emergjente COVID-19 …