KOK-u rrit mbështetjen financiare për sportistët në prag të Lojërave Mesdhetare

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) është duke u përgatitur për Lojërat Mesdhetare Oran 2022, të cilat prej 25 qershor deri…

KOK -u bënë kategorizimin e sportit, sportistëve dhe trajnerëve për vitin 2022

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka publikuar rezultatet e kategorizimit të sportit, sportistëve dhe trajnerëve për vitin 2022-të. Për gjithë…

Ja sa para u shpenzuan për përgatitjen e sportistëve para garave ndërkombëtare

Komiteti Olimpik i Kosovës ka njoftuar se gjatë ciklit olimpik 2017 – 2020 për dërgimin e rreth 80 sportistëve në…

Driton Kuka: Sportistët kanë nevoj për lëvizje përpara

Pandemia e koronavirusit ka bllokuar totalisht aktivitet sportive në Kosovë. Për këtë i zëshëm ka qenë trajneri më i suksesshëm…

Driton Kuka ka një sygjerim për sportistët në kohën e koronavirusit

Ka kaluar më shumë se një muaj, kur në Kosovë u pezulluan të gjitha aktivitet sportive. Kjo gjë ka ndikuar…