Përdorimi i insulinës për herë të parë në trajtimin e diabetit në njerëz

Mjekët në spitalin e Torontos në Kanada, më 11 janar të vitit 1922, për herë të parë përdorën insulinën për…

​Maradona lirohet nga spitali

Trajneri i Gimnasia y Esgrima La Plata Diego Maradona është liruar mbrëmë nga spitali pas një operacioni të suksesshëm në…

Spitali i përgjithshëm i Ferizajt pajiset edhe me dy respiratorë dhe një autoambulancë

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj ka vizituar sot Spitalin e Përgjithshëm të Ferizajt ku nga drejtori i këtij institucioni, Jeton…

Qeni priti për 3 muaj në spital pronarin që vdiq nga Covid-19

Jo të pakta kanë qenë rastet kur koronavirusi ka nxjerrë në pah besnikërinë e kafshëve ndaj pronarëve të tyre. Njëri…

Përfundon spitali i dytë në Wuhan kundër coronavirusit

Në Wuhan gjendja me coronavirusin është shumë e rënduar ndërsa rastet e të prekurve sa vijnë e shtohen. Të gjendur…