​ShSKUK: Pesë pacientë të konfirmuar me COVID-19

Pesë pacientë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 6 të negativë post-COVID, po trajtohen në klinikat e QKUK-së dhe spitalet…

​Zgjidhen drejtorët e katër Spitaleve të Përgjithshme të Kosovës

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) ka shpallur rezultatet përfundimtare për drejtorë të katër Spitaleve të Përgjithshme të Kosovës.…

​ShSKUK: Ka rënë në 68 numri i të spitalizuarve me COVID-19

Ka rënë numri i pacientëve të spitalizuar me COVID-19 në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës. Bazuar…

Vetaksident në magjistralen Gjilan-Kamenicë, humb jetën një person

Një person ka ndërruar jetë në një vetaksident që ndodhi pak pas mesnatës në magjistralen Gjilan-Kamenicë, më saktësisht në hyrje…

ShSKUK: Të hospitalizuar 196 pacientë me COVID-19 pozitivë

Bazuar në raportet e datës 30 janar 2022 nga klinikat COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, të shtrirë për…

​36 pacientë COVID pozitivë po marrin trajtim në të gjithë vendin

Bazuar në raportet e datës 14 janar nga klinikat COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim mjekësor janë…

COVID-19, rritet numri i pacientëve në ShSKUK

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës raportoi për një numër në rritje të pacientëve pozitivë me COVID që po…

​Në të gjithë vendin në trajtim mjekësor 19 raste me COVID-19 pozitivë

Klinikat COVID-19 të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme në trajtim mjekësor kanë 19 pacientë të konfirmuar…

​ShSKUK: Në trajtim 16 raste me COVID-19 pozitivë, 24 post-COVID

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim mjekësor janë 16 pacientë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe…

​ShSKUK: Në trajtim 11 pacientë me COVID-19 pozitivë dhe 26 post-COVID

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, bazuar në raportet nga klinikat COVID-19 dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim…