1163 pacientë të hospitalizuar në Spitalin e Gjakovës për një muaj

Spitali i Gjakovës ka njoftuar se gjatë muajit nëntor janë hospitalizuar 1163 pacientë dhe janë kryer 191 operacione. Gjatë këtij…

​COVID-19, në QKUK dhe spitale rajonale po trajtohen 39 pacientë

Bazuar në raportimet e datës 1 dhjetor nga klinikat COVID në QKUK, por edhe në spitalet e përgjithshme, të shtrirë…

​Në 4 spitale të përgjithshme nuk ka pacientë me COVID-19

Spitali i Prizrenit, Gjilanit, Mitrovicës dhe Vushtrrisë, nuk kanë pacientë me COVID-19. Ndërkaq, në tërë Shërbimin Spitalor Klinik Universitar të…

Spitali i Gjakovës po trajton 4 pacientë me COVID-19 nga Shqipëria

Në Spitalin e përgjithshëm të Gjakovës, në trajtim nga Covid-19, janë 4 pacientë nga Shqipëria. Bazuar në raportin e datës…

11 pacientë me COVID-19 nga Shqipëria po trajtohen në Spitalin e Gjakovës

Në Spitalin e Gjakovës po trajtohen 11 pacientë me COVID-19. 10 prej tyre janë në oksigjeno terapi, ndërsa një i…

COVID, 59 pacientë po trajtohen në SHSKUK

59 pacientë nga COVID-19, po trajtohen në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, prej tyre 29 me…

​ShSKUK: Më pak se 100 pacientë në trajtim nga COVID-19

Ka shënuar rënie numri i pacientëve të hospitalizuar nga COVID-19. Bazuar në raportin e datës 13 tetor 2021, në Shërbimin…

​COVID-19, 577 pacientë të shtrirë në spitalet e ShSKUK-së

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK) janë të shtrirë në spitale 577 pacientë që po marrin shërbime…

COVID-19, në Spitalin e Gjakovës 55 pacientë me oksigjeno terapi

Spitali i Përgjithshëm Gjakovë në raportin 24 orësh ka njoftuar se janë 73 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për Covid.…

75 pacientë me oksigjeno terapi në Spitalin e Gjakovës

Spitali i Gjakovës në raportin 24 orësh ka njoftuar se 112 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për Covid. Sipas njoftimit,…
error: