Qeveria bën thirrje për kursim të energjisë, Rizvanolli: Temperatura e dhomës gjatë ditës të jetë 19 gradë

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka publikuar 20 masat obligative për institucionet publike për kursimin e energjisë elektrike gjatë sezonit…

Bie numri i të hospitalizuarve me Covid 19 në Kosovë

18 pacientë të konfirmuar me COVID-19 aktualisht janë të shtrirë nëpër klinika e spitale në të gjithë Kosovën. Shërbimi Spitalor,…

28 pacientë të konfirmuar me COVID-19 po trajtohen nëpër klinika e spitale

Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se 4 fëmijë të konfirmuar me COVID 19, po mjekohen në…

Ka rënë numri i pacientëve që po trajtohen nga Covid 19

Shërbimi, Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se aktualisht 38 pacientë janë të hospitalizuar dhe po marrin shërbime…

Po bie numri i të hospitalizuarve me koronavirus

Ka rënë numri i pacientëve të trajtuar me Covid-19 në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme. Një…

88 pacientë po trajtohen në klinika e spitale për Covid në Kosovë

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se aktualisht janë të shtrirë dhe po marrin shërbime…

75 pacientë me Covid 19 po marrin shërbime nëpër spitale

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 75 pacientë me Covid-19. Raporti i datës 9 gusht 2022,…

Aktualisht 88 pacientë janë të spitalizuar nga Covid-19

Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se aktualisht janë të shtrirë nëpër spitale dhe klinika…

​Një foshnje me COVID po trajtohet në Neonatologji

90 pacientë me COVID-19 janë duke marrë trajtim mjekësor në të gjithë vendin, bazuar në raportet e klinikave të QKUK-së dhe…

70 pacientë po trajtohen nga Covid 19

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se 70 pacientë janë duke marrë trajtim mjekësor nga…