​21 vjet nga ekstradimi i ish-diktatorit Sllobodan Millosheviq në Hagë

Ish-presidenti i Serbisë, Sllobodan Millosheviq, i cili njihet edhe si kasapi i Ballkanit, më 28 qershor 2001 u ekstradua në…

Kusari-Lila: Vladimir Putin sot, sikur dikur Sllobodan Millosheviq

Deputetët Kuvendit të Kosovës në seancën e sotme dënuan agresionin e Rusisë ndaj Ukrainës, dhe për këtë parlamenti është duke…

Kryeministri britanik: Putin, njësoj si Millosheviqi (Video)

Kryeministri i Britanisë së Madhe, Boris Johnson, e ka krahasuar presidentin e Rusisë, Vladimir Putin, me ish-presidentin e Jugosllavisë, Sllobodan…

Promovohet libri “Gjykimi i papërfunduar i Sllobodan Milosheviqit”

Është bërë promovimi i librit me titull “Gjykimi i papërfunduar i Sllobodan Milosheviqit”, nga autorja Nevenka Tromp, libër ky që…

20 vjet nga ekstradimi i ish-diktatorit Sllobodan Millosheviq në Hagë

Ish-presidenti i Serbisë, Sllobodan Millosheviq, i njohur si “Kasapi i Ballkanit”, më 28 qershor 2001 ishte ekstraduar për në Hagë,…

22 vjet nga kapitullimi i Serbisë nga UÇK dhe NATO

Sot bëhen 22 vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes ushtarako-teknike të Kumanovës, me të cilin iu dha fund luftës në Kosovë,…

29 vjet nga fillimi i vitit akademik në shtëpi

Pas rreth 20 vjetëve punë të suksesshme të Universitetit të Prishtinës, vitet 1989-1990 shënuan fillimin e përpjekjeve të pandalshme serbe…

Hoxhaj: Si Lukashenko që ka nostalgji për Bashkimin Sovjetik, Vuçiq ka për Millosheviqin dhe Jugosllavinë

Ish-ministri i jashtëm Enver Hoxhaj, përmes një opinioni të publikuar në gazetën prestigjioze austriake “Der Standard”, ka shkruar për ngjarjet…

19 vjet nga ekstradimi i ish-diktatorit Sllobodan Millosheviq në Hagë

Ish-presidenti i Serbisë, Sllobodan Millosheviq, i cili për shumëkë njihet edhe si kasapi i Ballkanit, më 28 qershor të vitit…

21 vjet nga kapitullimi i Serbisë

Sot bëhen 21 vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes ushtarako-teknike të Kumanovës, me të cilin iu dha fund luftës në Kosovë,…