Në Skenderaj dezinfektohen karrocat dhe shportat pas çdo përdorimi nga konsumatorët

Bizneset dhe supermarketet në komunën e Skenderajt janë duke zbatuar me përpikëri masat mbrojtëse kundër koronavirusit. Kryetari Bekim Jashari ka…

Skenderaj, futet në karantinë një pjesë e lagjes Thaçi në Burojë

Pas shfaqjes së rasteve të para me infeksionin COVID-19 në Komunën e Skenderajt, Shtabi Emergjent i kryesuar nga kryetari i…

Skenderaj ‘në luftë’ me zjarret, kërkohet dënimi i zjarrvënësve

Kryetari i Komunës së Skenderajt Bekim Jashari, pas shpërthimeve të zjarreve në këtë komunë,  ka kontaktuar sot komandantin e Stacionit…

Kujtohet masakra në Padalishtë të Skenderajt

Sot bëhen 21 vjet nga masakra në Padalishtë të Skenderajt, ku kriminelët serbë masakruan 19 anëtarë të familjes Imeraj, në…

Skenderaj me platformë online për evidentimin e personave të kthyer nga shtetet tjera

Më qëllim të evidentimit të saktë të qytetarëve të Skenderajt që janë kthyer nga shtetet e tjera në Kosovë, këto…

Mbyllen tri biznese në Skenderaj, nuk respektuan vendim për mbyllje

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka njoftuar se janë mbyllur tri biznese në këtë komunë, pasi pronaret e…

​Gjobitet barnatorja në Skenderaj që rriti çmimet barnave

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka njoftuar se sapo ka marrë informatën që inspektorati komunal ka hasur në…

Skenderaj ndërmerr masat e nevojshme kundër koronavirusit

Komuna e Skenderajt ka diskutuar në lidhje me rekomandimet e Qeverisë së Kosovës ndaj koronavirusit. Me vendim të kreut të…

Nga 1 marsi e diela do të jetë ditë pushimi në Skenderaj për bizneset private

Komuna e Skenderajt ka njoftuar se me qëllim të zbatimit të Ligjit të Punës, mbrojtjes së të drejtave të punëtorëve…

Jashari: Amaneti i të rënëve jetësohet duke e zhvilluar shtetin

Kuvendi komunal i Skenderajt për nder të 12 vjetorit të pavarësisë së Kosova ka mbajtur një seancë solemne. Me këtë…