I detyroni fëmijët të hanë? Ja se cilat janë pasojat që shkakton kjo sjellje

Ka fëmijë që hanë çdo vakt dhe kërkojnë të hanë, por edhe nga ata që nuk do të kërkonin kurrë…

Këto katër sjellje po shkatërrojnë në heshtje një martesë

Kritikat e drejtuara herë pas here mund të jenë produktive, por një sulm i përditshëm ad hominem – ai që…

Haxhiu: Do të adresojmë problemet që të burgosurit të trajtohen me dinjitet

“Ndryshimi”, është titulli i filmit që shpërfaq historinë e një të riu që bie pre e një mashtruesi dhe i…