Haziri: LDK nuk ka nevojë të sillet si VV-ja në opozitë

Lutfi Haziri thotë se Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) pjesë e së cilës është dhe ai vet, nuk ka nevojë…

4 sjellje që i transformojnë njerëzit e zakonshëm në CEO

Jo të gjithë sipërmarrësit janë individë të arsimuar, që e dinë që nga fillimet e tyre se një ditë do…