Cilat janë simptomat e mundshme të mungesës së vitaminës B12

Shumë njerëz vuajnë shpesh nga mungesa e vitaminës B12, një simptomë që është shumë e vështirë për t’u diagnostikuar. Kjo…

Diabeti tek të rinjtë: Simptomat e hershme për të cilat duhet të jenë të vetëdijshëm

Një studim i botuar në revistën BMJ zbuloi se çdo vit, gjithnjë e më shumë të rinj diagnostikohen me diabet…

Depresioni: Sportet që lehtësojnë simptomat tek adoleshentët

Noti, kërcimi dhe vrapimi nuk duhet të mungojnë në rutinën e përditshme të adoleshentëve që luftojnë me depresionin. Fëmijët që…

Simptomat që tregojnë se nuk po pini mjaftueshëm ujë

Pirja e shumtë e ujit gjatë ditës është jetike për trupin dhe shëndetin. Nëse mendoni se nuk jeni duke pirë…

Cilat janë simptomat e një alergjie ndaj të ftohtit?

Është e mundur të jeni alergjik ndaj shumë gjërave, duke përfshirë edhe temperaturat e ftohta. Termi mjekësor për kosheret që…

Aklufobia: Shkaqet, simptomat dhe trajtimi i një problemi që mund të shkaktojë parehati

Frika nga errësira ose aklufobia është një ndjenjë e fortë shqetësimi në hapësirat e errëta dhe një ndjenjë frike kur…

Simptomat e diabetit: Si këmbët tuaja mund të tregojnë sheqer të lartë në gjak

Diabeti është një sëmundje kronike që ndikon në mënyrën se si trupi juaj përpunon dhe përdor glukozën nga ushqimi që…

Cilat janë simptomat dhe pasojat e mungesës së vitaminës B12

Mungesa e vitaminës B12 është një problem i zakonshëm shëndetësor që prek rreth 13 për qind të njerëzve. B12 është…

Simptomat e refluksit të acidit – shumë njerëz nuk e dinë se e kanë atë

Refluksi i acidit ose sëmundja e refluksit gastroezofageal (GERD) është një problem i zakonshëm mjekësor. Prek miliona njerëz dhe ndonjëherë…

Problemet në vjeshtë, simptomat dhe kurat

Nëse do të flisnim për disa probleme të përbashkëta që na shqetësojnë në këtë stinë, padyshim që do të ishin:…