5 simptomat kryesore që tregojnë se keni mungesë të vitaminës E

Shumica e njerëzve nuk vuajnë nga mungesa e kësaj vitamine, ajo zakonisht ndodh tek ata që nuk mund të thithin…

Zbulohen dy simptoma të reja të sëmundjes së Parkinson-it

Studimi zbuloi se epilepsia dhe humbja e dëgjimit ishin të lidhura me një rrezik të rritur ndjeshëm që një pacient…

Epilepsia: Simptomat, shkaqet, si të ndihmoni një person që ka kriza

Epilepsia është një nga sëmundjet apo çrregullimet më të shpeshta në neurologji, e cila për shkak të karakteristikave të saj…

6 simptoma të cilësisë së dobët të ajrit

Ndotësit e ajrit përkeqësojnë simptomat e sëmundjeve të frymëmarrjes, si astma, fibroza cistike dhe kanceri i mushkërive, gjë që e…

Simptomat e hershme të kancerit që injorohen nga gratë dhe burrat

Njihni shenjat e para dhe kërkoni ndihmë në kohë, sepse mjekët onkologë shprehin shqetësimin se për shkak të numrit më…

Si të njohim shenjat e një ataku të heshtur në zemër

Një atak në zemër zakonisht ka një listë të njohur simptomash: dhimbje gjoksi, vështirësi në frymëmarrje dhe një ndjenjë rëndimi…

Shiatiku: Shkaku, simptomat dhe ushtrimet me të cilat lehtësohen dhimbjet e pakëndshme

Shiatiku ose dhimbje të nervit shiatik është emri për dhimbjen që shfaqet përgjatë nervit që kalon nëpër pjesën e poshtme…

Këto shtatë ushqime ndihmojnë kundër urthit

Urthi është një simptomë e një sëmundjeje të sistemit tretës ose e një diete joadekuate që shoqërohet me djegie të…

Simptomat që tregojnë se koronavirusi ka prekur veshët dhe dëgjimin

Një numër pacientësh kanë raportuar simptoma që tregojnë se koronavirusi ka prekur si veshët ashtu edhe dëgjimin e tyre. Disa…

Simptoma që tregojnë presionin e ulët të gjakut

Tensioni i lartë i gjakut mund të shkaktojë shumë probleme shëndetësore, dhe ai i ulët po ashtu mund të jetë…