​Kurti: Strategjia e energjisë do të siguroj furnizim të rregullt të energjisë për amvisëri dhe biznese

Qeveria e Kosovës ka prezantuar grupin punues për Strategji të Energjisë 2022-2031, me ç’rast kryeministri Albin Kurti ka thënë se…

Bien të hyrat e postës për dy milionë euro, ende e vështirë sigurimi i pagave për punonjësit

Dy milionë euro ose 14 përqind më pak të hyra janë realizuar nga Posta e Kosovës për vitin 2020. Derisa…

Miratohet marrëveshja 15 milionë euro për sigurimin e vaksinave antiCOVID-19

Qeveria e Kosovës ka miratuar marrëveshjen ndërkombëtare me vlerë 15 milionë euro përmes së cilës sigurohen vaksinat antiCOVID-19. Kështu bëri…

Sigurimit të Spitalit të Gjakovës ia morën qaforen e arit në vlerë 1800 euro, ia thyen edhe Iphonen

Në orët e para të ditës ë mërkurë, një punëtor i sigurimit të Spitalit të Gjakovës është sulmuar nga tre…

Kaos në parlament: Sigurimi ndoqi deputetët nëpër sallë

Deputetët italianë që protestojnë kundër lejeve të shëndetit, të ashtuquajturat “pasaporta e gjelbër” për të vaksinuarit bëri një shfaqje të…

Qytetarët nuk përkrahin lirimin e masave, kërkojnë sigurimin e vaksinës antiCOVID-19

Gjatë ditës së shtunë Kosova nuk shënoi asnjë rast të vdekjes nga COVID-19, po ashtu nga  3.199 mostra të marra…

Haxhiu-Qeverisë: Nëse nuk jeni të zot të siguroni vaksinën hapni rrugë për të tjerët që mund ta bëjnë

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Bekim Haxhiu, ka vazhduar kritikat ndaj Qeverisë Kurti për të siguruar vaksinat anti-COVID.…

Institucioneve u kërkohet të sigurojnë më shumë vaksina kundër Covid-19

Në Dita Evropiane për të Drejtat e Pacientit, Shoqata e të Drejtave të Pacientëve të Kosovës (PRAK) ka kërkuar nga…

Kërkohet sigurimi i vaksinave antiCOVID dhe rishikimi i Ligjit për Pandeminë

Është mbajtur mbledhja konstituive e Komisionit për Shëndetësi. Në këtë mbledhje u tha se prioritet duhet të jetë  menaxhimi i…
error: