Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Veliu refuzon që të raportoj për shkarkim të Qalaj dhe shuarjen e Task-Forcës Anti-Korrupsion

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu nuk i është përgjigjur ftesës së Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes…

​Veliu nuk i përgjigjet ftesës për raportim për shkarkimin e Qalajt dhe shuarjen e Task-Forcës

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu nuk i është përgjigjur ftesës së Komisionit për Çështje të Sigurisë për të…
error: