Këtë muaj, pensionistët, punëtorët dhe studentët do të marrin nga 100 euro shtesë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka prezantuar sot masat e reja për mbështetjen e të gjithë pensionistëve, punëtorëve të sektorit…

Qeveria mbështet me nga 100 euro pensionistët, studentët, punëtorët në sektorin privat dhe publik

Kryeministri Albin Kurti ka prezantuar sot masat e reja për mbështetjen e të gjithë pensionistëve dhe punëtorëve të sektorit privat…

​Nënshkruhet marrëveshja me Bankën Botërore për financim shtesë për Projektin emergjent tё Kosovës pёr COVID-19

Ministri i Financave, Punёs dhe Transfereve Hekuran Murati dhe drejtoresha për Ballkanin Perëndimor e Bankës Botërore Linda Van Gelder, pas…