Këto gjëra janë fat i keq për çdo shtëpi

Sipas besimeve Feng Shui, por edhe besimeve popullore, është më mirë të mos i mbani këto gjëra në shtëpi, pasi…

Kanada: Rreth 900.000 shtëpi pa energji elektrike

Të paktën pesë njerëz kanë vdekur dhe rreth 900.000 shtëpi në Kanadanë jugore mbetën pa energji elektrike kur një stuhi…

Zyrtari rajonal: Rusët vranë 56 të moshuar në një shtëpi kujdesi në Ukrainën lindore

Pesëdhjetë e gjashtë banorë të moshuar të një shtëpie të kujdesit në qytetin lindor të Ukrainës, Kreminna, u vranë kur…

OKB: 10 milionë njerëz janë larguar nga shtëpitë e tyre në Ukrainë

10 milionë njerëz janë detyruar të largohen nga shtëpitë e tyre në Ukrainë, tha sot komisionari i Lartë i OKB-së…

Kjo bimë është një magnet i vërtetë për dashurinë, çdo shtëpi duhet ta ketë

Ka bimë dekorative që sjellin shumë më tepër në shtëpi sesa estetikë. Një prej tyre është sigurisht bima e mustaqeve…

Spanja paguan të rinjtë që të largohen nga shtëpitë e prindërve të tyre

Qeveria spanjolle do të paguajë 250 euro në muaj për të rinjtë me të ardhura të ulëta për t’i ndihmuar…

Pesë sendet më të pista në shtëpi kanë më shumë baktere se një tualet

Disa sende në shtëpinë tonë përdoren shumë shpesh, si peshqirët, dhe për këtë arsye përmbajnë shumë më tepër baktere. Këto…

29 vjet nga fillimi i vitit akademik në shtëpi

Pas rreth 20 vjetëve punë të suksesshme të Universitetit të Prishtinës, vitet 1989-1990 shënuan fillimin e përpjekjeve të pandalshme serbe…

Qëndroni në shtëpi dhe në distancë, janë javët vendimtare në luftën kundër koronavirusit në Kosovë

Kryeministri i Kosovës dhe ministri Shëndetësisë, kanë deklaruar se tre javët e fundit janë vendimtare për Kosovën në luftën me…

Gjilani përfiton grant për renovimin e 50 shtëpive individuale

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka njoftuar se 50 familje gjilanase do të përfitojnë renovimin e shtëpive, në…