Gjashtë vjet nga hyrja në fuqi e MSA-së ndërmjet BE-së dhe Kosovës

Sot mbushen gjashtë vjet nga hyrja në fuqi e Marrëveshjes për Stabilizim Asociim ndërmjet  Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës.…

​GAP: Projektet komunale ngecin deri në shtatë vjet

Shpërfaqen dhjetëra mangësi dhe sfida që pushteti lokal ka në arritjen e standardeve të dëshiruara, në procesin e investimeve publike,…

​GAP: Projektet komunale ngecin deri në shtatë vjet

Shpërfaqen dhjetëra mangësi dhe sfida që pushteti lokal ka në arritjen e standardeve të dëshiruara, në procesin e investimeve publike,…

Shtatë vjet nga droni shqiptar në Beograd

Më 14 tetor të vitit 2014, në orën 21:27 është ndërprerë ndeshja Serbi-Shqipëri që luhej në kuadër të kualifikimeve për…