ShSKUK: Bie numri i pacientëve COVID-19, në mjekim intensiv

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) thotë se ka rënë numri i pacientëve me koronavirus të cilët po trajtohen…

ShSKUK: 105 pacientë po trajtohen nga COVID-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim spitalor janë 105 pacientë. Prej tyre, 66 me oksigjeno-terapi dhe…

​ShSKUK: 139 pacientë në trajtim spitalor nga COVID-19

Në spitalet e përgjithshme dhe në klinikat e COVID-19 po trajtohen 139 me koronavirus. 86 pacientë janë në gjendje në…

ShSKUK: Po trajtohen 165 pacientë nga COVID-19

Në spitalet e përgjithshme dhe klinikat e COVID-19 janë duke u trajtuar 165 pacientë të infektuar me koronavirus. Në raportin…

ShSKUK: Bie nën 200 numri i të spitalizuarve me COVID-19

Ka rënë nën 200, numri i pacientëve të spitalizuar me COVID-19, në kuadër të klinikave COVID-19, në QKUK dhe spitalet…

​ShSKUK: 247 pacientë po trajtohen nga COVID-19

Në spitalet e përgjithshme dhe Klinikat COVID-19 në Qendrat Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) janë duke u trajtuar 247 pacientë…

ShSKUK: Klinika e Dermatologjisë në QKUK po i kthehet normalitetit

Pas një kohe të gjatë Klinika e Dermatologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës po i kthehet normalitetit. Kështu ka…

​ShSKUK: 455 pacientë po trajtohen nga COVID-19

Në spitalet e përgjithshme në Kosovë po trajtohen 455 pacientë të infektuar me COVID-19. Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës…

​Sot rifillon puna në ambulancat specialistike

Sot rifillon puna në ambulancat specialistike, të cilat ishin shndërruar në hapësira për trajtimin e pacientëve me COVID-19. Se sot…

​COVID-19, 577 pacientë të shtrirë në spitalet e ShSKUK-së

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK) janë të shtrirë në spitale 577 pacientë që po marrin shërbime…
error: