ShSKUK shprehet e shqetësuar rreth orarit të mësimit nga menaxhmenti i fakultetit

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës shprehet i shqetësuar me zhvillimet e fundit në Fakultetin e Mjekësisë pas shpalljes…

KDI: MSh ka shpenzuar vetëm 54 për qind të buxhetit gjatë vitit 2021

Vitin e kaluar, Ministria e Shëndetësisë ka shpenzuar vetëm gjysmën e buxhetit. Auditimi i pasqyrave financiare të kësaj ministrie, nxjerrë…

​KDI: ShSKUK kishte mangësi në hartimin e planit te prokurimit

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) ka shpalosur të gjeturat nga analiza e procedurave të prokurimit publik lidhur me shpenzimet publike…

Qeveria ndan mbi 3 milionë euro për listën esenciale

Qeveria e Kosovës ka vendosur për rialokimin e  mbi 3 milionë euro për barnat dhe materialin shpenzues nga lista esenciale.…

Zejnullahu-Raçi: Buxheti dhe rënia e numrit të anesteziologëve sfidë për ShSKUK-në

Për rreth katër orë ka zgjatur Komisioni për Shëndetësi, ku raportuan kryesuesja e bordit të ShSKUK-së, Aida Rexhepi dhe ushtruesja…

Zejnullahu-Raçi: Buxheti është sfidë për momentin në ShSKUK

Ushtruesja e detyrës së drejtoreshës së ShSKUK-së, Pranvera Zejnullahu-Raçi theksoi se nga gushti kur ka marrë këtë pozitë ka probleme…

Haxhiu: Më duket se ministri Latifi ka shkuar në Amerikë, pasi Kurti ia mori kompetencat

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu, ka shprehur mëdyshje se ministri i shëndetësisë, Rifat Latifi, ka shkuar në…

ShSKUK: Për tetë muaj janë kryer rreth 2 milionë parametra- analiza, për mbi 338 mijë pacientë

Gjatë vizitës në Klinikën e Biokimisë Mjekësore, ushtruesja e detyrës së drejtorit të përgjithshëm të ShSKUK-së, Dr. Pranvera Zejnullahu- Raçi,…

Hemodializa në Klinikën e Pediatrisë në QKUK është zgjeruar

Falë ndihmës së një donatori është zgjeruar Shërbimi i Hemodializës në Klinikën e Pediatrisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.…

Shërbimi i radioterapisë në Klinikën e Onkologjisë është funksional

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se shërbimi i radioterapisë në Klinikën e Onkologjisë së Qendrës Klinike…