Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Brenda një dite 775 gjoba për qytetarët që nuk respektuan masat antiCovid

jatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës, ka shqiptuar 775 gjoba për shkelësit e Ligjit për menaxhimin e Pandemisë.…

Brenda një dite 829 gjoba për qytetarët që nuk respektuan masat antiCovid

Gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës, ka shqiptuar 829 gjoba për shkelësit e Ligjit për menaxhimin e Pandemisë.…

Brenda një dite 575 gjoba për shkelësit e Ligjit antiCovid

Gjatë 24 orëve të fundit, Policia e Kosovës ka shqiptuar 575 gjoba për qytetarë që nuk kanë respektuar ligjin antiCovid-19.…

Brenda një dite 649 gjoba për mosrespektim të masave antiCovid-19

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit, për mosrespektim të Ligjit për Menaxhimi ne Pandemisë Covid-19, ka dënuar 649…

Brenda 24 orëve të fundit, 772 gjoba për shkelësit e Ligjit antiCovid-19

Gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës ka shqiptuar 772 tiketa për shkelësit e Ligjit Covid-19. Po ashtu në…

820 gjoba brenda 24 orëve të fundit për shkelje të masave antiCovid-19

Gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës, në mbarë vendin ka shqiptuar 820 tiketa për qytetarët që nuk kanë…

​Shqiptohen 1 mijë e 117 gjoba për mosrespektim të masave ndaj COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës ka shqiptuar 1 mijë e 117 gjoba për mosrespektim të masave ndaj…

Arrestohen 45 persona

Një aksident trafiku me fatalitet ka ndodhur gjatë 24 orëve dhe 19 aksidente me të lënduar dhe 19 me aksident…
error: