Arifi: Nxënësit shqiptarë në Preshevë detyrohen të intonojnë himnin serb

Kryetari i Komunës së Preshevës, Shqipërim Arifi, ka thënë se nxënësit shqiptarë në Luginën e Preshevës detyrohen ligjërisht të intonojnë…

Drekë pune me dyer të mbyllura në Preshevë

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi dhe ministrja e arsimit, Arbërie Nagavci, janë duke mbajtur një drekë pune me liderët politikë…

Arifi: Përfshini edhe çështjen e shqiptarëve të Luginës në dialog

Kryetari i Komunës së Preshevës Shqipërim Arifi është shprehur se, shqiptarët e Luginës së Preshevës pesë minuta para orës 12…