Meloni: Parlamenti do të shprehet mbi marrëveshjen për migrantët me Shqipërinë

Parlamenti italian do të mund ë shprehet për memorandumin e fundit të mirëkuptimit për ngritjen e qendrave të migrantëve nën…

Malaj: Historia e pavarësisë së Shqipërisë nuk është e plotë pa shqiptarët e Kosovës

Historia e pavarësisë së Shqipërisë nuk është e plotë pa pranuar edhe sakrificat dhe kontributin e shqiptarëve të Kosovës, të…

DEPA Commercial merr 35% të aksioneve në projektin e energjisë elektrike në Shqipëri

Bordi i DEPA Commercial (Korporata Publike e Gazit e Greqisë) miratoi të enjten pjesëmarrjen e kompanisë në zhvillimin e njësisë…

Meloni: Italia ‘pioniere’ në marrëveshjen me Shqipërinë për emigrantët

Kryeministrja Giorgia Meloni lavdëroi të premten marrëveshjen që ajo arriti së fundmi për Italinë për të ngritur qendra emigrantësh në…

Bashkëpunimi rajonal, fokusi i tryezës ndërparlamentare të Kosovës, Shqipërisë e Maqedonisë së Veriut

Kuvendi i Kosovës sot ka mbajtur një tryezë ndërparlamentare të Komisioneve për Punë të Jashtme të Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë…

Vendet me më shumë dhe me më pak depresion në botë, ja ku renditet Shqipëria

Depresioni, i njohur gjithashtu si çrregullimi i madh depresiv, është një çrregullim i shëndetit mendor që ndikon negativisht në mënyrën…

​Qeveria shqiptare çon për ratifikim në Kuvend marrëveshjen me Italinë për migrantët

Këshilli i Ministrave i propozoi sot Kuvendit për shqyrtim e miratim projektligjin “Për ratifikimin e protokollit, ndërmjet Këshillit të Ministrave…

​Vendet më të lumtura në botë 2023, ja ku renditet Shqipëria

Që nga viti 2002, Raporti i Lumturisë Botërore ka përdorur analiza statistikore për të përcaktuar vendet më të lumtura në…

Gjermania shqyrton marrëveshjen e Italisë për emigrantët me Shqipërinë

Në një përpjekje të Bashkimit Evropian për të ndaluar imigracionin e paligjshëm, kancelari gjerman Olaf Scholz la të kuptohet të…

KE thotë se është duke analizuar marrëveshjen Itali-Shqipëri për emigrantët

Komisioni Evropian tha të enjten se ka marrë memorandumin e mirëkuptimit që Roma dhe Tirana nënshkruan këtë javë për Italinë…