Lotët e gëzimit në cordoba, që më shkaktuan emocione të paharruara

Rasti është mbreti i botës, siç thotë fjala e urtë . Pushimet tona të planifikuara në ishullin La Palma u…

Lufta për gazin

Pse kosova duhet ta nënshkruaj marrëveshjen për gazin? Pas përfundimit të luftës së ftohtë SHBA dhe Rusia janë duke zhvilluar…

Rugova ime dhe Afrika

Në Aeroportin e Frankfurtit për shkak të një dekreti të presidentit Amerikan për pandeminë Covid 19 përfundoj ende pa filluar…

“Devide et Impera” – “Përqaj dhe sundo”

Këtë formulim e perdori për herë të parë Niccolo Machiavelli ne librat e tij De Pricipatibus dhe Discorsi diku rreth…

Nje alternative per zgjedhjen e Presidentit te Kosoves

Te dashur qytetare Te nderaur gazetare Te nderuar politikane Nuk eshte hera e pare qe Kosoven po e merr peng…

Bumerangu i hajnisë !

Corona andej, Corona këndej, janë lodhur njerëzit dhe nuk dëshirojnë ta ndëgjojnë më. Dikush thotë ska virus por vetëm një…

Lëvdata e gabuar

„ është gabim nëse nuk e lavdëron dikë që e meriton, por është mekat nëse e lavdëron dikë që nuk…

Pacolli dhe friga

* Binde pulen se nuk jam kokerr drithi* Friga është një fenomen shumë interesant dhe pa ndonjë formule të prerë.…

Roli i opozites në një sistem Demokratik

A duhet të ndërrohet qasja e deputetëve dhe partive politike rreth rolit dhe detyrave te opozites si në Kosovë ashtu…

Lexojeni Konicen !!

Në qfar bote po jetojmë, c ́është kjo ulurimë, kto klithje e zëra te shëmtuar? I kupton dikush? Si të…