Petrol Company këtë muaj do të dhurojë Skuter Elektrik Citycoco 1500W si dhe shumë shpërblime të tjera për klientët e saj

Në Petrol Company vazhdojnë shpërblimet për çdo muaj. Shkarkoni aplikacionin e Petrol Company, regjistrohuni dhe luani për të fituar njërin…