Qeveria rriti shpenzimet rreth 90 milionë euro në tremujorin e tretë të këtij viti

Qeveria e Kosovës ka rritur shpenzimet rreth 90 milionë euro në tre mujorin e tretë të këtij viti krahasuar me…

Gati 4 milionë euro shpenzime të Kuvendit, deputetët ankohen për kushte të punës

Në komisionin për për Buxhet, Punë dhe Transfere, U.D i Sekretarit të Përgjithshëm të Kuvendit të Kosovës, Arben Loshi ka…

Përqindja e shpenzimeve për arsim në Itali shumë më e ulët se mesatarja e BE-së

Italia shpenzon 4.1% të PBB-së (Prodhimit të Brendshëm Bruto) të saj për arsimimin e fëmijëve, një përqindje shumë më e…

Si të kurseni nga rroga çdo muaj?

Derisa rritemi, jemi të kushtëzuar të gjejmë një punë të mirë dhe të fitojmë një rrogë mujore. Kur zhvillojmë aftësi…

Kjo është shuma që shpenzoi Konjufca për mëditje, dreka zyrtare, bileta dhe karburant

Kryparlamentari i Kosovës, Glauk Konjufca së bashku me kabinetin e tij shpenzoi mbi 50 mijë euro vetëm në periudhën janar…

Shpenzimet për investime në Shqipëri, rritje prej 8.6% gjatë 4-mujorit

Shpenzimet e përgjithshme publike për periudhën katërmujore të vitit 2023 në Shqipëri arritën në rreth 172.6 miliardë lekë, me një…

Qeveria më 2022 shpenzoi rreth 1.4 milionë euro më shumë se sa arkëtoi

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar të premten raportin për Llogaritë Qeveritare të Kosovës për periudhën 2015-2022. Ky…