Për gjashtë muaj, Kuvendi shpenzoi mbi 11 mijë euro karburant për vetura

Buxhetit të shtetit i ka kushtuar 11 mijë e 221 euro pagesa për karburant të veturave që shfrytëzohen nga Kuvendi…

Mbi 200 mijë euro paga dhe mëditje për stafin mbështetës politik në Kuvend

Pagat për tre muaj të stafit mbështetës politik në Kuvendin e Kosovës i kushtuan buxhetit të shtetit 237 mijë e…

Rreth 2 mijë euro kushtoi fotografimi dhe pasaportat diplomatike të deputetëve

Fotografimi i deputetëve dhe sigurimi i pasaportave diplomatike për disa nga deputetët e Kuvendit të Kosovës, i kushtuan buxhetit të…

​Drekat zyrtare të deputetëve i kushtuan buxhetit të shtetit rreth 6 mijë euro

Drekat zyrtare të deputetëve të Kosovës për muajt prill, maj dhe qershor i kanë kushtuar buxhetit të shtetit 5 mijë…

Deputetët për tre muaj shpenzojnë rreth 7 mijë euro për shpenzime telefonike

Shpenzimet telefonike të deputetëve të Kuvendit të Kosovës për tre muaj i kanë kushtuar buxhetit të shtetit 6 mijë e…

Këto janë mëditjet që deputetët kanë marrë nga udhëtimet zyrtare jashtë vendit

Ani pse ka vetëm rreth 4 muaj prej konstituimit të legjislaturës së tetë, deputetët e Kuvendit nuk ia lanë keq…

Pagat e deputetëve për tre muaj i kushtojnë buxhetit të shtetit mbi 1 milionë euro

Legjislatura e tetë e Kuvendit të Kosovës është konstituar me 22 mars të vitit 2021. Pagat dhe mëditjet e deputetëve…

​Kuvendi për gjashtë muaj shpenzoi rreth 4 milionë euro, mbi 3 milionë vetëm për paga dhe mëditje

Kuvendi i Kosovës në gjashtëmujorin e parë të vitit 2021 ka shpenzuar 3 milionë e 738 mijë euro. Pjesa dërrmuese…